pondělí 2. prosince 2013

Bioenergie (3/4)

Být energeticky zdravý

Mnoho lidí se vrací domů, ke svým rodinám po celodenní dlouhé práci ve stresujících zaměstnáních, kde jsou spory, rozzlobení lidé a uzávěrky. Tito lidé často domů přicházejí energeticky zcela zničení, nicméně chtějí se setkat se svými rodinami a přijímat je takové, jaké jsou - ačkoliv jsou v nich vibrace z celého dne.
Jakmile přijdete domů po té, co jste byli vystaveni vysoce nabitým energiím, je důležité, abyste se vykoupali a vyměnili oblečení. Když se znovu setkáváte se svou rodinou, chtějte být energeticky čistí. Uvidíte ten obrovský rozdíl v interakcích se svými milovanými a s druhými lidmi. Většina lidí se umývá ráno. Odchází spát a energeticky jsou oblečení do všeho, čemu byli během dne vystaveni. Příští ráno, když míří do koupelny, jsou často zničení a diví se, proč si přes noc pořádně neodpočinuli. Venku je velmi mnoho energie, kterou bych si k sobě nechtěl přivinout nebo s ní jít spát.
"Jakmile přijdete domů po té, co jste byli vystaveni vysoce nabitým energiím, je důležité, abyste se vykoupali a vyměnili oblečení. Když se znovu setkáváte se svou rodinou, chtějte být energeticky čistí."
Pro lidi, kteří pracují v profesích, kde se léčí, je důležité, aby si na konci dne vyměnili své pracovní oblečení. Jakékoliv oblečení, které nosíme celý den absorbuje energie. Nemíchejte oblečení, které svlékáte se zbytkem oblečení ve skříni. Mnoho lidí nečistí každý den své šperky. Umyjí sami sebe a vyčistí oblečení, ale každý den nosí ty samé šperky, aniž by si je sundali a záměrně si je vyčistili. Kovové šperky přitahují a produkují energii. Když energie proudí dolů z vaší ruky a všude kolem vás, pak prsten naplněný nasátou energií může tok energie obrátit a způsobit bolest v ramenech, krku nebo zádech. Když se večer vykoupete, sundejte všechny prsteny i ostatní šperky. Vložte je pod pramen tekoucí vody a myslete si: "Čistěte se", aby je váš záměr mohl energeticky vyčistit. To samé platí pro lidi, kteří nosí celá léta kožený pásek. Kůže je organická a sbírá energii. Když si oblečete starý pásek, připoutáváte se k energii minulé doby, kdy jste pásek nosili?
Pokud máte zaměstnání v oblasti, kde se léčí nebo pokud máte stresující povolání, pak nejsnadnější věcí, kterou můžete udělat, je obléci si látkový opasek nebo pravidelně střídat pásky kožené.
To samé platí o botách. Pravidelná změna kožených opasků a obuvi umožňuje kůži, aby se energeticky oprostila od náboje, který nabrala. To samé platí i pro kožené náprsní tašky a peněženy, obzvláště, když nosíte jednu po několik let.
Některé předměty nebudete schopni vyčistit; například peří nebo podušky a prošívané deky. Jednou jsem při svém léčení použil podušku, abych ze svých klientů uvolnil energetické vzory. Potom jsem udělal všechno, abych podušku vyčistil. Vzal jsem ji do čistírny a nechal ji venku na slunci a ona stále nesla energetický bzukot ze všech těch myšlenek a vzorů z léčivé seance. Skončil jsem to tak, že jsem podušku vyhodil. Spali jste posledních deset let na stejném polštáři? Co když jste se s partnerem v posteli hádali nebo jinak emocionálně komunikovali? Je možné, aby pocity a emoce zanechaly otisky na peří v poduškách nebo na ložním prádle? Brka peří uchovávají energii, protože byly kdysi živé. Pokud skončil váš milostný vztah, navrhuji vám, abyste si udělali tu laskavost a koupili si nové ložní prádlo.
Krystaly také sbírají a transmutují energii. Mnoho lidí, které znám, obzvláště pak léčitelé, mají ve svých léčitelských místnostech a všude ve svých domech krystaly. Pokud své krystaly neočistíte nejméně jednou za týden, začnou vyzařovat energii, kterou nasbíraly během celé té doby. Okolí kolem krystalů se může začít cítit špatně nebo se stát chaotickým. Navrhuji, abyste ve své léčivé místnosti nebo ložnici měli pouze několik krystalů a často je čistili pod tekoucí vodou a se záměrem, aby se "vyčistily".
"Pamatujte, že váš záměr je nejdůležitější části čištění. Někteří lidé navrhují použití soli nebo šalvěje, ale já si myslím, že nejlépe funguje sluneční světlo nebo tekoucí voda a váš záměr předměty vyčistit."

Autor: Josef Schrötter

Žádné komentáře:

Okomentovat